Diëtistenpraktijk Alimentum | Snuiverstraat 25 | 1561 HA Krommenie | T: 075 - 641 16 72 | F: 075 - 641 34 50 | E: info@alimentum.nl | www.alimentum.nl

Lonneke Groen-Elbersen

Vanaf 2000 ben ik werkzaam als diëtist, ik ben gestart in het Waterlandziekenhuis kort daarna ben ik ook gaan werken bij Thuiszorg Zaanstreek Waterland (huidige Evean). Ik heb ook tijdelijk invalwerk gedaan in het Rode Kruis Ziekenhuis. Vanaf januari 2010 werk ik met heel veel plezier samen met Saskia en Ingeborg in onze eigen maatschap Alimentum, wat voedsel betekend.


Als diëtist vind ik het belangrijk dat mensen ongeacht hun dieet een volwaardige voeding houden, of te wel “eten wat je nodig hebt” eigenlijk niet meer en zeker niet minder. Het blijft hierbij natuurlijk wel van belang dat het leuk blijft, eten is ook een sociale bezigheid. Maar gezond eten hoeft niet ongezellig te zijn. Zorg op maat is ook iets wat ik belangrijk vind, er zijn namelijk geen standaard mensen. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Een dieet moet daar op aansluiten.


In principe ben ik een “allround” dietist, maar in de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd  in diabetes, overgewicht bij kinderen en volwassen en ondergewicht.  Recentelijke de post-HBO overgewicht gedaan en ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.


Werklokaties:

* Huisartsenpraktijk Krommenie, Snuiverstraat 25 te Krommenie

* Huisartsenpraktijk Heymans, John Lennonstraat 1 Zaandijk

* Huisartsenpraktijk wormerveer, Stationsstraat 7, Wormerveer

* Gezondheidscentrum Saendelft, Kaaikhof 69 Assendelft

* Centrum Jong, ALbertschweitzerstraat 2, Krommenie

* Evean Amandelbloesem, Vinkenstraat 2 te Wormerveer

* Evean Rosariumhorst, Rosariumpark 2 te Krommenie

* Unive Regio+, M. de Klerkweg 1 te Heerhugowaard

Team Saskia de Wit