Diëtistenpraktijk Alimentum | Snuiverstraat 25 | 1561 HA Krommenie | T: 075 - 641 16 72 | F: 075 - 641 34 50 | E: info@alimentum.nl | www.alimentum.nl

Voedinganalyse en advies

Dit is een eenmalige afspraak  face to face (via een afspraak op één van onze locaties) of via e-health (internet).

Bij een voedingsanalyse wordt uw voedingspatroon doorgenomen dmv een voedingsanamnese of via een ingevuld eetverslag, hiervan wordt een berekening gemaakt, waardoor u een goed beeld krijgt van uw inname aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Op basis hiervan zal u een persoonlijk voedingsadvies krijgen met als uitgangspunt een gezond en volwaardig voedingspatroon. Van dit consult zal u een rapport krijgen, welke u op uw gemak nog eens door kan lezen.


Dossier:

Voor iedere klant wordt een dossier aangemaakt, zo ook voor de voedingsanalyse. Hierin worden uw huidige gegevens maar ook uw nieuwe voedingsadvies in bewaard.


Terugrapportage verwijzer:

Indien u bent verwezen door een arts zal er naar de verwijzend arts een terugrapportage  worden gestuurd, met samenvatting van de bevindingen en het advies.


Face to face:

Indien gebruik wilt maken van een persoonlijke afspraak, kunt u contact opnemen met 075-6411672 ( ma-do van 09.00 uur-11.30 uur en vrij van 13.30 uur – 15.30 uur). U kunt dan een afspraak  maken op een van onze lokaties in de regio)


E-health  (alleen mogelijk indien er geen sprake is van onderliggend ziektebeeld)

Indien u een screening van uw voedingspatroon via internet wilt, kunt u via het contactformulier een mailtje sturen met daarin de vraag om een digitale voedingsanalyse. U krijgt dan een mailtje terug met de nodige instructies.

Tevens kunt u dit ook telefonisch aanvragen.